Budapest Külső - Józsefvárosi Református Egyházközség

Főoldal programok Szolgáltatás Elérhetőség Múlt Önéletrajz Erdélyi Napok Erdélyi Napok - feladatok

Mindenre van erőm a Krisztusban, aki engem megerősít!


Az Egyházközségünk adószáma:
19818094-1-42

Bankszámlaszáma:
KDB-Bank Zrt.
13513203-13202010-00001293

Alapítványunk: Diakóniai Alapítvány

adószáma: 18065891-1-42

Bankszámlaszáma:
KDB-Bank Zrt.
13513203-13202010-00001286

Az alapítványunk közhasznú fokozattal rendelkezik. Adója 1%-val támogathatja.


Budapest Külső - Józsefvárosi Református Egyház

A Budapest Külső - Józsefvárosi Református Egyházközség szolgáltatásáról olvashat ezen az oldalon. Benne a zenei és énekkari szolgáltatás, urnamegőrzés.


rendezvény zenei szolgálata

Gyülekezetünk támogatásával működik a Cantores Ecclesiae Rőzfúvós Együttes, továbbá a Külsőjózsefvárosi Református Egyházközség énekkara. Segítségükkel rendezvényeken (keresztelő-családi alkalom-házasságkötés-cég rendezvény-önkormányzati szervezősű alkalom, templomi alkalom-térzene...) szolgálatokat vállalunk. A létszám az 1 - 55 főig terjedhet.


urnamegőrzés - gyásszertartás

Urnamegőrzés: A templomunk mellett álló toronyban alakítottuk ki az urnatárolás lehetőségét, melybe téglalap alakú urnákat tudunk elhelyezni.

Gyászszertartás: A templomban orgonista játszik az istentisztelet kezdetéig. Gyülekezeti ének, igeolvasás, bizonyságtétel, imádság, hitvallástétel után énekkel zárjuk a templomi részt. A kivonulás alatt, amikor az urnát a toronyhoz visszük, megszólal a harang. Ezután a toronyban elhelyezzük az urnát, éneklünk, elbúcsúzunk szerettünktől. Így ér véget a gyásszertartás. Orgonista helyett lehetőség van más zenészt is hívni.


Családi alkalmak

Minden családban vannak olyan események, amikor örömmel veszik, hogy egy lelkipásztor háznál tart istentiszteletet (betegnél, vagy rendkívüli családi alkalom...)
Ilyenkor területünkön szívesen állunk mindenki rendelkezésére előre egyeztetett időpontban.

Igény és szükség esetén kórházban, börtönben is folytatunk látogatást.Itt küldhet üzenetet:

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotFőoldal programok Szolgáltatás Elérhetőség Múlt Önéletrajz Erdélyi Napok Erdélyi Napok - feladatok

Honlapkészítés